Kanta-asiakkaaksi?

Tältä sivulta löydät tietoa KIPA kirjakaupan kanta-asiakkuudesta.

Mikäli kiinnostuit kanta-asiakkuudesta, ota yhteyttä. Kaikki ketjumme KIPA- kaupat ja niiden yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Mitä on KIPA kirjakaupan kanta-asiakkuus?

KIPA on paikallinen, monipuolinen kirjakauppa, jossa tutut kirjakauppiaasi palvelevat juuri sinua. KIPAssa asioit oikeassa, laajan valikoiman kirjakaupassa, josta löydät myös vaihtuvaa, myymäläkohtaista tuotetarjontaa arkipäivän tai juhlan isoihin ja pieniin tarpeisiin. Kanta-asiakkaana saat tarjouksia ja osto-etuja sekä etuoikeuden KIPA-kirjakauppiaasi järjestämiin erilaisiin tapahtumiin.

Kanta-asiakassopimuksen teet omassa paikallisessa KIPA kirjakaupassasi. Kanta-asiakkaana olet joko bonuskortti- tai leimakorttiasiakas. Asiakkuustapa vaihtelee kaupoittain.

Bonuskorttiasiakas:
KIPAn kanta-asiakkaana jo 50 €:n ostot kerryttävät mukavasti bonussaldoa. Alla olevasta taulukosta näet, miten hyvitys kasvaa – keskittäminen KIPAan kannattaa! Kanta-asiakkaana saat bonusta lähes kaikista ostoksistasi*. Bonus jaetaan kaksi kertaa vuodessa, ja se annetaan alennuksena ostoista.

Ostot Bonus
50 € 4,00 %
150 € 4,50 %
250 € 5,00 %
350 € 5,50 %
500 € 6,00 %
850 € 6,50 %
1 300 € 7,00 %

* Bonuskäytäntö voi sisältää kauppakohtaisia rajoituksia. Tarkemmat tiedot saat omasta myymälästäsi.

Leimakorttiasiakas:
Kanta-asiakkaana voit kerätä leimoja ostoistasi etukorttiin, jolloin saat kuudennen leiman jälkeen 10 euron hintaedun seuraavasta ostoksestasi. Voit jatkaa keräämistä uuteen korttiin ja yhdistää alennukset. Saat leiman 20 euroa ylittävästä käteisostosummasta. Kortti saattaa sisältää kauppakohtaisia rajoituksia. Tarkemmat tiedot saat omasta KIPA kaupastasi. Kortti on talouskohtainen, voitte kerätä leimoja koko perheen voimin. Kortti on voimassa kuusi kuukautta siinä KIPA kirjakaupassa, jossa se on annettu.

Tarjouksia juuri sinua kiinnostavista aihealueista!
Täyttäessäsi KIPA kirjakaupassa kanta-asiakaslomakkeen, merkitse siihen itseäsi ja perhettäsi kiinnostavat aihealueet, sillä haluamme palvella teitä yksilöllisesti. Meille KIPA-kirjakauppiaille lukeminen, kieli ja kulttuuri ovat asioita, joita arvostamme ja joista huolehdimme.

 

Tervetuloa KIPA kirjakaupan Kanta-Asiakkaaksi!