TIKKURILAN KIRJAKAUPPA

Asematie 1
01300 Vantaa

Puh: (09) 823 1366
email: tikkurilankirjakauppa(at)elisanet.fi
Kirjakaupan facebook-sivuille tästä ->

Aukioloajat:
ma-pe 9-18 la 10-14

Kirjakaupan terveiset:

Meiltä löydät lahjat, kirjat ja muut muistamiset. Lahjapaperiin kääräisemme ostoksesi kädenkäänteessä, jos niin haluat! Korttivalikoimamme on kattava, myynnissä myös Tikkurila-aiheisia kortteja. Autamme mielellämme sinua jos koet lahjan valinnan hankalaksi, heittäydy vain reilusti puheille kanssamme! Tavataan Tikkurilan Kirjakaupassa!

Tikkurilan kirjakauppa on paikkakunnan vanhimpia yrityksiä. Aloitimme toimintamme vuonna 1940 Miljoonatalossa josta siirryimme 1956 osoitteeseen Asematie 1, Kassataloon. Sijaintimme aivan vilkkaan linja-auto- ja rautatieliikenteen risteyskohdan vierellä tekee meistä helposti lähestyttävän ja poikettavan vaikkapa junaa odotellessa tai matkalla lentokentälle. Matkaaja löytää meiltä lukemiset ajankuluksi tai viemiset ja matkamuistot, lahjapaketointi kuuluu palveluumme.

Meidät tunnetaan laajalti runsaasta ENKELIVALIKOIMASTAMME! Hyllyistämme löytyy tietenkin, kirjojen lisäksi, laaja valikoima taidetarvikkeita sekä paperi- ja konttorituotteita. Jos kuitenkin tarvitset jotakin, mitä meillä ei sillä hetkellä ole, tilaamme sen sinulle ilman eri kustannuksia. Opiskelijoita palvelemme jouheasti tarjoten edulliset oppikirjat suoraan varastosta tai nopeasti tilaten.

Tervetuloa palvelevaan Kipa-kauppaan!